Ο κακός χαμός στον αυτοκινητόδρομο: Δεύτερο τροχαίο ατύχημα και περιορισμένη ορατότητα λόγων βροχών

Ο κακός χαμός στον αυτοκινητόδρομο: Δεύτερο τροχαίο ατύχημα και περιορισμένη ορατότητα λόγων βροχών

Πυκνή τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας προς Λεμεσό, παρά την έξοδο Ζυγίου, λόγω οδικής σύγκρουσης.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Την ίδια ώρα, λόγω έντονων βροχοπτώσεων και χαλαζόπτωσης, παρά την περιοχή Κοφίνου, οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να τηρούν αποστάσεις από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Υπενθυμίζεται ότι προηγουμένως λόγω ανατροπής αρθρωτού οχήματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας προς Λεμεσό, παρά την έξοδο της Ακτής του Κυβερνήτη, έχουν κλείσει για την τροχαία κίνηση η λωρίδα ασφαλείας και η αριστερή λωρίδα.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (14:29): Οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λ/σίας προς Λ/σό, παρά την έξοδο της Ακτής του Κυβερνήτη, που είχαν κλείσει λόγω οδικής σύγκρουσης, έχουν ανοιξει και η τροχαία διεξάγεται ομαλά. Οδηγοί προσεκτικοί, χαμηλές ταχύτητες και αποστάσεις ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.