Εντατικοί τροχονομικοί έλεγχοι στη Λευκωσία - Τι αφορούσαν οι περισσότερες καταγγελίες

Εντατικοί τροχονομικοί έλεγχοι στη Λευκωσία - Τι αφορούσαν οι περισσότερες καταγγελίες

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών της Αστυνομίας, για πρόληψη των οδικών συγκρούσεων και εμπέδωση ορθής οδικής συνείδησης, η Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας εντατικοποίησε σήμερα τους τροχονομικούς ελέγχους, που διεξάγονται καθημερινά στο οδικό δίκτυο της επαρχίας Λευκωσίας.

Οι εντατικοί έλεγχοι διενεργήθηκαν από τις 7.30π.μ. μέχρι και τις 11.30π.μ. σήμερα, από μέλη της Ομάδας Ζ της Τροχαίας Λευκωσίας. Κατά τη διάρκειά τους, εντοπίστηκαν και καταγγέλθηκαν συνολικά 353 τροχαίες παραβάσεις, μερικές από τις οποίες εντάσσονται σε εκείνες τις παραβάσεις, που αποδεδειγμένα αποτελούν τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων.

Μεταξύ άλλων 55 καταγγελίες αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα και 17 χρήση κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Άλλες εννέα καταγγελίες αφορούσαν μη χρήση ζώνης ασφαλείας ή προστατευτικού κράνους. 

Παράλληλα τα μέλη της Τροχαίας προχώρησαν στην κατακράτηση ενός αυτοκινήτου και τριών μοτοσικλετών, στα οποία φαίνεται να έχουν γίνει παράνομες μετατροπές.

Οι έλεγχοι της Αστυνομίας συνεχίζονται καθημερινά σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο, με σκοπό τη μείωση των οδικών συγκρούσεων στους δρόμους μας.           

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE