Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»
Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στις 21:00 φαίνεται να υπήρξε διαρροή υγραερίου από κύλινδρο που βρισκόταν σε θερμάστρα υγραερίου εντός υπνοδωματίου στον πρώτο όροφο διώροφης οικίας στην Αθηαίνου.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο υπνοδωμάτιο, την επίπλωση και τον εξοπλισμό του ενώ ένα άτομο που βρισκόταν εντός του υπνοδωματίου τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λάρνακας.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η έκρηξη θα διερυνηθούν από την Αστυνομία σε συνεργασία με αρμόδια την Κρατική Υπηρεσία (Ηλεκρομηχανολογική Υπηρεσία).
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις