ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξης Τσίπρας: «Οι καταθέσεις των πολιτών είναι πλήρως εγγυημένες»

Αλέξης Τσίπρας:  «Οι καταθέσεις των πολιτών είναι πλήρως εγγυημένες»

"Οι καταθέσεις των πολιτών είναι πλήρως εγγυημένες", υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό SBC (Social Business Channel: Κοινωνικό Επιχειρηματικό Κανάλι) που είναι θεματικό τηλεοπτικό κανάλι για την οικονομία στην Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε ότι η παραπάνω διαβεβαίωση είναι πολύ σημαντική για όσους έχουν τα χρήματά τους στην Ελλάδα, γιατί κάποιοι άλλοι, στις δύσκολες στιγμές, τα έβγαλαν στο εξωτερικό.

Στο ζήτημα των τραπεζών, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, η οποία θεωρείται αναγκαία λόγω της αποτυχίας των δύο προηγούμενων, αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2015.

Το κλείσιμο της συμφωνίας εξασφαλίζει σταθερότητα και 25 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, έσπευσε να διευκρίνισε, ερωτηθείς για τη συμφωνία της 13ης Ιουλίου.

Στην Πάτρα μιλάει απόψε ο Αλέξης Τσίπρας και, όπως είπε στο ΚΥΠΕ στέλεχος της επικοινωνιακής του ομάδας, ο τέως Πρωθυπουργός θα ζητήσει από τους πολίτες να του εμπιστευτούν την ολοκλήρωση αλλά και βελτίωση της δανειακής σύμβασης την οποία εκείνος «με τόσο σκληρό τρόπο διαπραγματεύτηκε».

Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο πρόσωπο, ο κ. Τσίπρας θα καθησυχάσει τους πολίτες ότι ο ίδιος εγγυάται πλήρως τις καταθέσεις τους, όπως και τη διασφάλιση της πρώτης κατοικίας «από τα κοράκια που θέλουν να τη βγάλουν σε πλειστηριασμό».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top