Επιστρέφουν πίσω στην Κύπρο τα πλοιάρια με παράνομους μετανάστες - Αρνήθηκε ο Λίβανος την είσοδο στην χώρα

Επιστρέφουν πίσω στην Κύπρο τα πλοιάρια με παράνομους μετανάστες - Αρνήθηκε ο Λίβανος την είσοδο στην χώρα

Αρνηση Λιβάνου για να επιτρέψουν την απόβαση παράτυπων μετανάστων που απέπλευσαν με τη συνοδεία κυπριακών πλοίων προς τον Λίβανο

Οπως αναφέρουν πληροφορίες την Κυριακή (11/2)  εντοπίστηκαν ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο δύο πλοιάρια με πάνω από 100 μετανάστες.

Τη Δευτέρα (12/2) το πρωί, τα δύο πλοιάρια, με τη συνοδεία σκαφών της Λιμενικής και του Πολεμικού Ναυτικού, άρχισαν το ταξίδι για την επιστροφή τους στον Λίβανο. 

Ωστόσο την στιγμή που εισήλθαν στα χωρικά ύδατα, οι Αρχές αρνήθηκαν να τους επιτρέψουν την είσοδο στη χώρα, με αποτέλεσμα την επιστροφή τους στην Κύπρο. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE