Δέσμευση Βαφεάδη για αύξηση ελέγχων για αντιμετώπιση πειρατικών ταξί

Δέσμευση Βαφεάδη για αύξηση ελέγχων για αντιμετώπιση πειρατικών ταξί

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Αλέξης Βαφεάδης, εξέφρασε τη δέσμευση του Υπουργείου του ότι θα εντατικοποιηθούν οι διαδικασίες για ενίσχυση του τομέα των εποπτών και το Υπουργείο θα αυξήσει τους ελέγχους στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, για αντιμετώπιση του θέματος των μη αδειούχων επαγγελματιών οδηγών ταξί.

Σε ανακοίνωση του Υπουργείου, την οποία αναμεταδίδει το ΓΤΠ, αναφέρεται ότι η δέσμευση διατυπώθηκε σε συνάντηση του Υπουργού στην παρουσία της Προέδρου της Αρχής Αδειών Δέσποινας Αμερικάνου, καθώς και αρμόδιων λειτουργών του Υπουργείου με εκπροσώπους της Συντεχνίας Ιδιοκτητών και Επιχειρηματιών Ταξί Λευκωσίας.

Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν προς συζήτηση οι προβληματισμοί της συντεχνίας, αλλά εκφράστηκε και η ευαρέσκεια εκ μέρους της συντεχνίας για την προώθηση στη Βουλή των Αντιπροσώπων του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση του θέματος των μη αδειούχων επαγγελματιών οδηγών ταξί, προστίθεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE