Να άρει τα «εμπάργκο» ζήτησε από την Ολγκίν ο Τατάρ

Να άρει τα «εμπάργκο» ζήτησε από την Ολγκίν ο Τατάρ

Για άδικους περιορισμούς και «εμπάργκο» εναντίον των Τ/κ στον αθλητισμό, έκανε λόγο ο Ερσίν Τατάρ στην προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ από την οποία ζήτησε «να άρει τα εμπάργκο».

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος αναφέρει σήμερα ότι ο Τ/κ ηγέτης προέβη σε δηλώσεις κατά τα εγκαίνια ποδηλατοδρόμου και πεζοδρόμου στην κατεχόμενη Ακανθού.

Ισχυρίστηκε ότι «τα εμπάργκο» που εφαρμόζονται σε αυτή την εποχή είναι απαράδεκτα και είπε ότι «οι Τουρκοκύπριοι αθλητές πάντα ξεδιπλώνουν τη σημαία της τδβκ στους αγώνες στους οποίους συμμετέχουν στο εξωτερικό».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE