ΕΛΑΜ: Εξαγγέλλει υποψηφιότητα ο Σωτήρης Ιωάννου για τη Δημαρχία της Λάρνακας - Την Τρίτη εκτός απροόπτου η επίσημη ανακοίνωση

ΕΛΑΜ: Εξαγγέλλει υποψηφιότητα ο Σωτήρης Ιωάννου για τη Δημαρχία της Λάρνακας - Την Τρίτη εκτός απροόπτου η επίσημη ανακοίνωση

Την επίσημη εξαγγελία για τη Δημαρχία της Λάρνακας, ανακοινώνει την Τρίτη, ο Βουλευτής του ΕΛΑΜ Σωτήρης Ιωάννου. Οι πληροφορίες του "T" για τις κινήσεις του ΕΛΑΜ, να κατέλθει με δικό του υποψήφιο στον Δήμο Λάρνακας, επιβεβαιώνονται.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το απόγευμα αναμένεται να συνέλθει το πολιτικό γραφείο του κόμματος για τη δημαρχία της Λάρνακας, ενώ την Τρίτη, αναμένεται η επίσημη εξαγγελία του κ. Ιωάννου, η οποία θα είναι η δεύτερη, μετά την εξαγγελία του Λίνου Παπαγιάννη ο οποίος κατέρχεται υποψήφιος Δήμαρχος, στον Δήμο Αμμοχώστου.

Εξακολουθεί η δυστοκία στον ΔΗΣΥ

Στον ΔΗΣΥ, εξακολουθούν να ψάχνουν για υποψήφιο Δήμαρχο Λάρνακας, αφού όλες οι προτάσεις της ηγεσίας προς συγκεκριμένα στελέχη του κόμματος, έπεσαν στο κενό. Το ενδεχόμενο ωστόσο το κόμμα να μην κατεβάσει υποψήφιο για τη δημαρχία της Λάρνακας θεωρείται απομακρυσμένο, λόγω ακριβώς και της απόφασης του ΕΛΑΜ, να διεκδικήσει τη δημαρχία της πόλης. Στελέχη του κόμματος θεωρούν ότι αυτή η εξέλιξη, θα μετακινήσει ψήφους από τον ΔΗΣΥ προς το ΕΛΑΜ.

Την ίδια ώρα, μιλώντας στο "Τ" ο Βουλευτής Αμμοχώστου και Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ ΓΙώργος Κάρουλλας, επανέλαβε τη θέση ότι δεν προτίθεται να κατέλθει υποψήφιος στον Δήμο Λάρνακας.

Ανέφερε, πως παραμένει επικεντρωμένος στην ευθύνη που ανέλαβε απέναντι στο κόμμα, για τις τοπικές εκλογές σε Λάρνακα και Αμμόχωστο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE