Το τελευταίο αντίο στον Πέτρο Παπαδόπουλο που «έσβησε» στο μεροκάματο – Πότε θα γίνει η κηδεία – Η παράκληση της οικογένειας

Το τελευταίο αντίο στον Πέτρο Παπαδόπουλο που «έσβησε» στο μεροκάματο – Πότε θα γίνει η κηδεία – Η παράκληση της οικογένειας

Το τελευταίο αντίο θα πουν φίλοι και συγγενείς στον άτυχο 36χρονο Πέτρο Παπαδόπουλο που «έσβησε» στο μεροκάματο σε εργατικό ατύχημα που συνέβη γύρω στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής σε ελαιοτριβείο σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού.

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο Τρίτη (13/2) η ώρα 15:00 στον Ιερό ναό Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 14:00.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Ελπίδα» για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE