Συνελήφθη ο 41χρονος κλητήρας για το νεκρό βρέφος

Συνελήφθη ο 41χρονος κλητήρας για το νεκρό βρέφος

Ανακρίθηκαν ύποπτοι, αλλά μίλησε και το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, οδηγώντας αργά το βράδυ της Τετάρτης 16/9 στη σύλληψη 41χρονου.

Συνελήφθη απόψε 41χρονος σε σχέση με την υπόθεση ανεύρεσης βρέφους στα σκουπίδια του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ. 

Το νεκρό νεογνό εντοπίστηκε χθες σε κάλαθο απορριμάτων, στο θάλαμο του νεκροτομείου.

Η Αστυνομία συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων, έτσι ώστε να φτάσει όσο πιο σύντομα στη διαλεύκανση της υπόθεσης και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το νεκρό βρέφος κατέληξε στο κάλαθο των αχρήστων του θαλάμου νεκροτομών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Την απόφαση όπως οι αρμόδιες Υπηρεσίες με ευθύνη τη διαχείριση κρίσεων υπαχθούν στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο θα μετονομαστεί σε Υπουργείο Εσωτερικών και Πολιτικής Προστασίας, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE