Αβέρωφ: «Ρίχνει πυρά» σε ΠτΔ – «Να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να συμπεριφέρεται ως ο υποψήφιος που έταζε στους πάντες τα πάντα»  

Αβέρωφ: «Ρίχνει πυρά» σε ΠτΔ – «Να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να συμπεριφέρεται ως ο υποψήφιος που έταζε στους πάντες τα πάντα»   

«Πυρά» μέσω διαδικτύου ρίχνει ο Αβέρωφ Νεοφύτου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αβέρωφ αναφέρει ότι «σήμερα ο ΠτΔ, αποδεχόμενος ουσιαστικά ότι προΐσταται κυβερνήσεως παρατηρητών των προβλημάτων του κράτους και των πολιτών, επιδόθηκε πάλι σε μια σειρά από “θα”.

«Είναι καιρός να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να συμπεριφέρεται ως ο υποψήφιος που έταζε στους πάντες τα πάντα. Είναι καιρός να συναισθανθεί ότι έχει την ευθύνη του αξιώματός του. Δεν έχει δικαίωμα να παραπέμπει τη λύση των θεμάτων στις καλένδες, όπως έκανε με τα ζητήματα της ΤΑ. Δεν μπορεί ο Υπουργός του των Εσωτερικών να χαρακτηρίζει ως οικονομικά ασύμφορη και μη λειτουργική την μεταρρύθμιση και ο ΠτΔ να μας μιλά με αοριστίες», συνέχισε.

Κλείνοντας σημειώνει ότι, «φαίνεται όμως ότι έχει και επιπρόσθετο λόγο για να μην κάνει τίποτα: Θα πρέπει να ξηλώσει τις στρεβλώσεις που δημιούργησαν οι σημερινοί του συγκυβερνώντες και ιδιαίτερα το ΔΗΚΟ».

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE