Αβέρωφ: «Ρίχνει πυρά» σε ΠτΔ – «Να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να συμπεριφέρεται ως ο υποψήφιος που έταζε στους πάντες τα πάντα»  

Αβέρωφ: «Ρίχνει πυρά» σε ΠτΔ – «Να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να συμπεριφέρεται ως ο υποψήφιος που έταζε στους πάντες τα πάντα»   

«Πυρά» μέσω διαδικτύου ρίχνει ο Αβέρωφ Νεοφύτου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αβέρωφ αναφέρει ότι «σήμερα ο ΠτΔ, αποδεχόμενος ουσιαστικά ότι προΐσταται κυβερνήσεως παρατηρητών των προβλημάτων του κράτους και των πολιτών, επιδόθηκε πάλι σε μια σειρά από “θα”.

«Είναι καιρός να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να συμπεριφέρεται ως ο υποψήφιος που έταζε στους πάντες τα πάντα. Είναι καιρός να συναισθανθεί ότι έχει την ευθύνη του αξιώματός του. Δεν έχει δικαίωμα να παραπέμπει τη λύση των θεμάτων στις καλένδες, όπως έκανε με τα ζητήματα της ΤΑ. Δεν μπορεί ο Υπουργός του των Εσωτερικών να χαρακτηρίζει ως οικονομικά ασύμφορη και μη λειτουργική την μεταρρύθμιση και ο ΠτΔ να μας μιλά με αοριστίες», συνέχισε.

Κλείνοντας σημειώνει ότι, «φαίνεται όμως ότι έχει και επιπρόσθετο λόγο για να μην κάνει τίποτα: Θα πρέπει να ξηλώσει τις στρεβλώσεις που δημιούργησαν οι σημερινοί του συγκυβερνώντες και ιδιαίτερα το ΔΗΚΟ».

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE