Αβ. Νεοφύτου: «Απλώς διαπιστώνουν προβλήματα, αντί να παρεμβαίνουν νομοθετικά και να τα λύνουν»

Αβ. Νεοφύτου: «Απλώς διαπιστώνουν προβλήματα, αντί να παρεμβαίνουν νομοθετικά και να τα λύνουν»

Επικρίσεις στις επικρίσεις δίνει ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αφορμή τη γραπτή δήλωση του Υπουργού Εσωτερικών Κωνσταντίνου Ιωάννου.

Αυτούσια η δήλωση Α. Νεοφύτου

Δυστυχώς, επιβεβαιώνεται ότι έχουμε κυβέρνηση σχολιαστών-παρατηρητών.

Και στο μείζον θέμα της Τ.Α. απλώς διαπιστώνουν προβλήματα, αντί να παρεμβαίνουν νομοθετικά και να τα λύνουν, όταν μάλιστα λένε ότι υπάρχουν σοβαρά οικονομικά ζητήματα. Αλλά πώς να το κάνουν, όταν, όπως σωστά τεκμηρίωσαν οι συνάδελφοι Νίκος Νουρής και Κωνσταντίνος Πετρίδης, οι στρεβλώσεις προήλθαν ουσιαστικά από τους συγκυβερνήτες του ΔΗΚΟ.

'Α' ο υπουργός '-Α' το ΔΗΚΟ = κυβέρνηση μηδενικού αθροίσματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Τα κόμματα δυσκολεύονται να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτιά τους, όχι λόγω καθυστέρησης, αλλά λόγω έλλειψης διαθέσιμων υποψηφίων. Οι μετακινήσεις στελεχών, οι νέοι πολιτικοί σχηματισμοί και η κόπωση της κοινωνίας συνθέτουν ένα πρωτόγνωρο σκηνικό ενόψει των εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE