Δεν αποδέχεται την πρόταση Αννίτας ο Γιώργος Κάρουλλας

Δεν αποδέχεται την πρόταση Αννίτας ο Γιώργος Κάρουλλας

Αρνητικός είναι ο Γιώργος Κάρουλλας στην πρόταση της Αννίτας Δημητρίου για να είναι ο υποψήφιος του κόμματος για τον δήμο Λάρνακας.

Όπως αναφέρεται σε μήνυμα που έστειλε προς τα μέλη του κόμματος, ο ίδιος ευγενικά απέρριψε την πρόταση που του έγινε.

Ο Γιώργος Κάρουλλας αναφέρει ότι η πρόεδρος του κόμματος και άλλα ηγετικά στελέχη, «έθεσαν ενώπιον μου το ενδεχόμενο να κατέλθω ως υποψήφιος δήμαρχος Λάρνακας. Ευγενικά απορρίπτω την πρόταση την πρόταση όπως είχα αναφέρει επανειλημμένα στις συζητήσεις μέχρι και μία ώρα πριν τη σύγκληση του Πολιτικού Γραφείου σήμερα και συνεχίζω να υπηρετώ ως αντιπρόεδρος και βουλευτής Αμμοχώστου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.