Χανιά: Ντυμένοι στα λευκά, συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο «αντίο» στη Ραφαέλα Πιτσικάλη - Φωτογραφίες

Χανιά: Ντυμένοι στα λευκά, συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο «αντίο» στη Ραφαέλα Πιτσικάλη - Φωτογραφίες

«Σήμερα που στους ουρανούς θα φύγει το παιδί μας, όσους την αγαπήσατε, σας θέλουμε μαζί μας… Δάκρυα δεν χρειάζονται, μια προσευχούλα μόνο, για να την έχει συντροφιά στον φωτεινό της δρόμο».

Με αυτά τα λόγια, τα αδέρφια, οι γονείς, οι παππούδες και οι γιαγιάδες της 21χρονης Ραφαέλας Πιτσικάλη, κάλεσαν όσους παρευρεθούν στην κηδεία της, να στείλουν ευχές και προσευχές για καλό στερνό ταξίδι στους ουρανούς.

Ντυμένοι όλοι στα λευκά, αποχαιρετούν το χαμογελαστό κορίτσι σήμερα Σάββατο στις 13:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στα Χανιά.

Η μητέρα της Ραφαέλας που προ ημερών γνωστοποίησε την ημερομηνία της κηδείας, τόνισε την επιθυμία της 21χρονης αλλά και της ίδιας της οικογένειας, αντί στεφάνων, όποιος επιθυμεί να κάνει δωρεά στο «MAKE A WISH Ελλάδος».

Από νωρίς, φίλοι της Ραφαέλας έφτασαν στον ναό, αφήνοντας τα δικά τους μηνύματα αποχαιρετισμού…

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE