Μεταφορά παράτυπων μεταναστών: Έξι ημέρες στο κελί για τους δύο Σύρους υπόπτους

Μεταφορά παράτυπων μεταναστών: Έξι ημέρες στο κελί για τους δύο Σύρους υπόπτους

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου παρουσιάστηκαν σήμερα οι δυο συλληφθέντες 20 και 49 ετών σε σχέση με την άφιξη χθες 117 παράτυπων μεταναστών, οι οποίοι επέβαιναν σε δυο βάρκες.

Το δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησης των δυο Σύρων για περίοδο 6 ημερών.

Υπενθυμίζεται πως στις βάρκες επέβαιναν 77 άνδρες, 8 γυναίκες, 32 παιδιά, μεταξύ των οποίων 17 ασυνόδευτοι ανήλικοι.

Οι υπόλοιποι 115 παράτυποι μετανάστες που επέβαιναν στις βάρκες - εκτός δηλαδή των δυο συλλφθέντων - μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Μεταναστών Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθιά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE