Πάει με Προύντζο για Δημαρχία Λευκωσίας το ΑΚΕΛ

Πάει με Προύντζο για Δημαρχία Λευκωσίας το ΑΚΕΛ

Η χθεσινή Πανδημοτική Συνέλευση των μελών του ΑΚΕΛ του νέου Δήμου Λευκωσίας, αποφάσισε ομόφωνα τη στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Χαράλαμπου Προύντζου για τη Δημαρχία του νέου Δήμου Λευκωσίας.

Ο νέος μητροπολιτικός Δήμος της Λευκωσίας χρειάζεται έναν Δήμαρχο με διοικητικές ικανότητες και εμπειρία στη διαχείριση σύνθετων έργων. Το βιογραφικό του Χαράλαμπου Προύντζου, ως νομικού αλλά και από τις υπεύθυνες θέσεις διοίκησης που υπηρέτησε, αποτελεί εχέγγυο επιτυχίας. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Χαράλαμπου Προύντζου αλλά και το όραμα του για ένα Δήμο που θα βελτιώσει την καθημερινότητα και θα αναβαθμίσει τη ζωή των δημοτών σε τομείς όπως η καθαριότητα, ο πολιτισμός, οι δημοτικές υπηρεσίες, το πράσινο, η καθαρή ενέργεια, η προσβασιμότητα, η προσιτή στέγη και άλλα ζητήματα της νεολαίας, ανταποκρίνονται πλήρως στις αυξημένες προκλήσεις και προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι δημότες των Δημοτικών Διαμερισμάτων του νέου Δήμου Λευκωσίας.

Επιπρόσθετα, οι εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης ενώνουν όσους μοιράζονται κοινό όραμα για τον Δήμο, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης. Ο Χαράλαμπος Προύντζος, ένας νέος άνθρωπος με ισχυρά κοινωνικά ερείσματα και ευαισθησίες, μπορεί να γίνει ένας πετυχημένος Δήμαρχος για όλους, που θα πάρει την πρωτεύουσα μπροστά.

Για το ΑΚΕΛ, η επόμενη μέρα των εκλογών θα πρέπει να δημιουργεί την προοπτική ο νέος Δήμος Λευκωσίας, μέσα από την προώθηση και ολοκλήρωση έργων υποδομής και προγραμμάτων, να αποκτήσει χαρακτήρα ανθρώπινο, σύγχρονο, συμπεριληπτικό, κοινωνικό και οικολογικό. Ταυτόχρονα, η Λευκωσία είναι μια διαιρεμένη πόλη και ο ρόλος του Δημάρχου έχει ειδικό πολιτικό βάρος. Ο Χαράλαμπος Προύντζος μπορεί και θέλει να κτίσει γέφυρες με τους Τουρκοκυπρίους, με στόχο την επανένωση της πόλης για ένα ειρηνικό μέλλον.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE