Εμπρησμός η φωτιά που ξέσπασε σε γνωστή μπυραρία της Λευκωσίας

Εμπρησμός η φωτιά που ξέσπασε σε γνωστή μπυραρία της Λευκωσίας

Εμπρησμό δείχνουν τα στοιχεία που έχουν συλλέξει Αστυνομία και Πυροσβεστική, αναφορικά με πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε γνωστή μπυραρία της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ολοκλήρωση των ερευνών που διενήργησαν Αστυνομία και Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά που ξέσπασε στην μπυραρία ήταν κακόβουλη, αφού στο σημείο εντοπίστηκε εύφλεκτη ύλη.

Υπενθυμίζεται ότι, η πυρκαγιά ξέσπασε στις 04:40 το πρωί σήμερα σε μπυραρία στον Αρχάγγελο.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας και έγινε είσοδος στο υποστατικό από τα μέλη της Πυροσβεστικής με χρήση αναπνευστικών συσκευών για την κατάσβεση της. Δεν υπήρχαν άτομα εντός.

Η πυρκαγιά βρισκόταν σε εσωτερικό κλειστό χώρο και επεκτάθηκε στο μεσοπάτωμα.

Επηρεάστηκε η προθήκη του καθώς επίσης και διπλανό κατάστημα.

Θα ακολουθήσει διερεύνηση.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Σήμερα γύρω στις 11.15 διαπράχθηκε απόπειρα φόνου εναντίον Ελληνοκύπριου ηλικίας 47 ετών. Σύμφωνα με το ίδιο το θύμα, ενώ ποδηλατούσε σε δρόμο δευτερεύοντος οδικού δικτύου από τη Λάρνακα προς τη Δρομολαξιά δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από πρόσωπο το οποίο οδηγούσε μοτοσικλέτα και τον ακολούθησε, τον οποίο είχε προσεγγίσει από πίσω. Το θύμα δεν έχει τραυματιστεί από τη επίθεση και διέφυγε από τη σκηνή με το ποδήλατο του.

BEST OF TOTHEMAONLINE