ΔΗΣΥ για Τοπικής Αυτοδιοίκησης: «Οι αρμόδιοι φορείς οφείλουν να συνεισφέρουν θετικά και όχι να ισοπεδώνουν»

ΔΗΣΥ για Τοπικής Αυτοδιοίκησης: «Οι αρμόδιοι φορείς οφείλουν να συνεισφέρουν θετικά και όχι να ισοπεδώνουν»

Για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση επιχειρεί να μεταθέσει τις ευθύνες της στη Βουλή, αφορίζοντας μια σημαντική μεταρρύθμιση, αντί να προχωρήσει σε αυτό που την όρισε ο λαός: να εφαρμόσει του νόμους και να δώσει λύσεις.

Οι αρμόδιοι φορείς οφείλουν ακριβώς να εφαρμόσουν τη μεταρρύθμιση που ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας και συζητήσεων πολλών ετών.

Είναι δεδομένο ότι κατά την εφαρμογή διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων που χρειάζονται συναινέσεις και συμβιβασμούς, θα παρουσιάζονται δυσκολίες και προβλήματα. Αλλά είμαστε εδώ για να τα αντιμετωπίσουμε. Οι αρμόδιοι φορείς οφείλουν να συνεισφέρουν θετικά και όχι να ισοπεδώνουν τη συλλογική προσπάθεια.

Για να επιτευχθεί η ορθή εφαρμογή της μεταρρύθμισης χρειάζεται η κατάλληλη προετοιμασία. Άλλωστε γι’ αυτό η μεταρρύθμιση ψηφίστηκε πριν από δύο χρόνια. Αν η κυβέρνηση επιθυμούσε κάποιες διορθωτικές αλλαγές θα έπρεπε να τις είχε φέρει ενώπιον της Βουλής τους προηγούμενους μήνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Την έγκριση της, υπό όρους, για το έκτακτο Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων για αντιστάθμιση των ζημιών που προκλήθηκαν στη γεωργική παραγωγή και στα μέσα παραγωγής από την πυρκαγιά, που ξέσπασε στις 23/07/2025 στην επαρχία Λεμεσού, συνολικού προϋπολογισμού €15,5 εκατομμύρια, αποφάσισε η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων Στέλλα Μιχαηλίδου με απόφαση που εξέδωσε, την 30η Ιουλίου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE