Ζάκυνθος: Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων

Ζάκυνθος: Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων

Ένα νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στη Ζάκυνθο.

Χθες (8/2/24) λίγο μετά τη μία μετά το μεσημέρι, έξω από το 3ο Γυμνάσιο Ζακύνθου, 5 ανήλικοι που είχαν στήσει καρτέρι, εντόπισαν τον “στόχο” τους, έναν 15χρονο μαθητή και σύμφωνα με καταγγελίες, του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον χτυπούν.

Ο 15χρονος, ο οποίος σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν έχει σοβαρά τραύματα, κατήγγειλε την επίθεση στην Αστυνομία. Για το συμβάν συνελήφθησαν με την κατηγορία της πρόκλησης απλής σωματικής βλάβης 5 ανήλικοι, δύο 16χρονοι και δύο 17χρονοι αλβανικής καταγωγής και ένας 15χρονος Ζακυνθινός, στην κατοχή του οποίου μάλιστα βρέθηκε και μισό γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης.

Εκτός από τους ανήλικους συνελήφθησαν και οι γονείς τους, 2 μητέρες και 3 πατέρες, οι οποίοι και θα δικαστούν σήμερα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, για παραμέληση ανηλίκων.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE