ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το καρδιοχτύπι του Έρωτα στο MYMALL Limassol

Το καρδιοχτύπι του Έρωτα στο MYMALL Limassol

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, είναι η ημέρα των ερωτευμένων και ταυτόχρονα μια ακόμα ευκαιρία για έκφραση της αγάπης και της εκτίμησης προς τα αγαπημένα πρόσωπα.

Το MYMALL Limassol, για να ανεβάσει στους επτά ουρανούς την ερωτική διάθεση των ημερών δωρίζει απλόχερα ξεχωριστές στιγμές με ζωντανή μουσική στο πιάνο και με μια γωνιά στολισμένη με μπαλόνια σε χρώματα αγάπης, για ανεπανάληπτη πόζες γεμάτες συναισθήματα. Οι επισκέπτες στις 11/02, θα μπορούν επίσης να λάβουν μέρος στο παιχνίδι του τροχού της τύχης για να κερδίσουν μοναδικά προνομιακά δωροκουπόνια από διάφορα καταστήματα, παράλληλα με τους τυχερούς που θα κερδίσουν τα Valentine’s Giveaways στους διαγωνισμούς που τρέχουν στο Instagram.

Έτσι μέσα σε μια ατμόσφαιρα ρομαντισμού και ερωτικής διάθεσης η επιλογή του τέλειου δώρου στο MYMALL Limassol μετατρέπεται σε ταξίδι εντυπωσιακών ανακαλύψεων αφού έχει ό,τι χρειάζεται κανείς. Με ένα μικρό ή μεγάλο δώρο απλό ή σύνθετο η πράξη αγάπης αποκτά μια πιο χειροπιαστή υπόσταση και γίνεται αξιομνημόνευτη στιγμή. Στα περισσότερα από 120 καταστήματα με τις διάφορες επιλογές για κάθε στυλ και προτίμηση, με όλες τις δημοφιλείς επωνυμίες ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ, η εξεύρεση δώρου με νόημα γίνεται εύκολη υπόθεση.

Για τις γυναίκες που εκτιμούν την πολυτέλεια και την κομψότητα, τα κοσμήματα αποτελούν μια ασφαλή επιλογή, ένα όμορφο ρολόι ή ένα πολυτελές τσαντάκι μπορεί να αποτελέσει μια λειτουργική και στυλάτη επιλογή.

Σε κάθε περίπτωση, επιλέγοντας κάτι που συμβαδίζει με την προσωπικότητα και τον τρόπο ζωής της γυναίκας , αναδεικνύεται η πραγματική προσοχή στις λεπτομέρειες. Για τις λάτρεις της ομορφιάς, ένα σετ περιποίησης ή προϊόντα περιποίησης είναι πάντα ευπρόσδεκτα, καθώς αρώματα, κρέμες, και καλλυντικά μπορούν να προσθέσουν λάμψη και φρεσκάδα στην καθημερινότητά της.

Για τους άνδρες ένα καλοσχεδιασμένο αξεσουάρ, όπως μια κομψή γραβάτα, ένα πορτοφόλι ή ένα κομψό ρολόι είναι δώρα που σίγουρα θα εκτιμηθούν. Φυσικά στις διάφορες άλλες επιλογές περιλαμβάνονται ηλεκτρονικές συσκευές, αθλητικά είδη ή ακόμη και ένα καλό βιβλίο από τον αγαπημένο του συγγραφέα.

Οι επισκέπτες του MYMALL Limassol, μπορούν κάλλιστα να συνδυάσουν τις αγορές τους με μοναδικές δραστηριότητες ψυχαγωγίας.

Αδιαμφησβήτητα το χαρακτηριστικό παγοδρόμιο κλέβει τις εντυπώσεις, προσφέροντας μια δροσιστική εμπειρία μετά από μια μέρα γεμάτη ψώνια.
Για τους λάτρεις του αθλητισμού, το bowling αποτελεί μια εξίσου ελκυστική επιλογή. Με πίστες υψηλής ποιότητας και φωτεινή ατμόσφαιρα, ο κάθε επισκέπτης μπορεί να αναμετρηθεί με φίλους ή την οικογένεια.

Οι άνδρες και οι γυναίκες που αναζητούν το τέλειο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα βρουν αμέτρητες επιλογές αλλά και εκπλήξεις στο MYMALL Limassol για να γίνει η ημέρα των απανταχού ερωτευμένων ακόμα πιο ξεχωριστή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top