Εργασίες απόψε στην έξοδο Αλάμπρας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Εργασίες απόψε στην έξοδο Αλάμπρας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Εργασίες ασφαλτοστρώσεων θα εκτελούνται απόψε μεταξύ τις 21:00 μέχρι και τις 05:00 τα ξημερώματα αύριο στην έξοδο της Αλάμπρας (F160) προς τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού (Συνδετική οδός Β001 – Α001 Αλάμπρα).

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών ο δρόμος θα παραμένει κλειστός για την τροχαία κίνηση και οι οδηγοί προτρέπονται να χρησιμοποιούν την έξοδο Σιάς - Μοσφιλωτής.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.