Κυπριακό: Η Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο - Στο επίκεντρο το μέλλον των συνομιλιών
Η Λευκωσία απαντά θετικά στη νέα ημερομηνία της επίσκεψης – Σταθερή θέση υπέρ της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.40μ.μ. χθες, ενώ ο 78χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη λεωφόρο Λευκωσίας στην Περιστερώνα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, χτύπησε στο πίσω μέρος λεωφορείου, το οποίο εκείνη την ώρα βρισκόταν σε στάση για παραλαβή επιβάτη.
Ο 78χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου γύρω στις 6.50μ.μ., υπέκυψε στα τραύματά του.
Τόσο ο οδηγός του λεωφορείου, όσο και οι επιβάτες, δεν τραυματίστηκαν.
Κατά τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του 78χροονυ, η οποία διενεργήθηκε σήμερα από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέτα, διαπιστώθηκε ότι θάνατος του προήλθε από πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων.
Η Τροχαία Μόρφου συνεχίζει τις εξετάσεις.
* Φωτογραφία αρχείου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




