Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός ο 78χρονος Πανίκος από το Παλιομέτοχο

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός ο 78χρονος Πανίκος από το Παλιομέτοχο

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το μεσημέρι, έχασε τη ζωή του ο 78χρονος Πανίκος Φιλίππου, από το Παλιομέτοχο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.40μ.μ. χθες, ενώ ο 78χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη λεωφόρο Λευκωσίας στην Περιστερώνα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, χτύπησε στο πίσω μέρος λεωφορείου, το οποίο εκείνη την ώρα βρισκόταν σε στάση για παραλαβή επιβάτη.

Ο 78χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου γύρω στις 6.50μ.μ., υπέκυψε στα τραύματά του.

Τόσο ο οδηγός του λεωφορείου, όσο και οι επιβάτες, δεν τραυματίστηκαν.

Κατά τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του 78χροονυ, η οποία διενεργήθηκε σήμερα από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέτα, διαπιστώθηκε ότι θάνατος του προήλθε από πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων.

Η Τροχαία Μόρφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών εισέρχονται δειλά-δειλά τα κόμματα, τα οποία αφού ξεπέρασαν το σοκ των διπλών εκλογών του Ιουνίου του 2024, προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, κοιτάζοντας μπροστά και ευελπιστώντας ότι εκείνο που βίωσαν τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE