ΠτΔ προς Υπ.Οικονομικών: Οδηγίες για αξιολόγηση των υφιστάμενων μέτρων κατά της ακρίβειας

ΠτΔ προς Υπ.Οικονομικών: Οδηγίες για αξιολόγηση των υφιστάμενων μέτρων κατά της ακρίβειας

Οδηγίες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Υπουργείο Οικονομικών όπως αξιολογηθούν τα υφιστάμενα μέτρα στήριξης προς την κοινωνία τα οποία είχαν ανακοινωθεί το προηγούμενο διάστημα και πριν τη λήξη της εφαρμογής τους, να ληφθεί η όποια απόφαση.

Αυτό δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ερωτηθείς για το θέμα της ενδεχόμενης αύξησης της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος.

Ο κ. Λετυμπιώτης σημείωσε πως η κυβέρνηση έχει υπόψη το κόστος που καλούνται οι καταναλωτές, να καταβάλουν.

Το θέμα της αύξησης της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος βρέθηκε στο επίκεντρο της πρώτης συνάντησης που είχε το απόγευμα ο Υπουργός Ενέργειας, με το νέο ΔΣ της ΑΗΚ.

Η ΑΗΚ ζήτησε από τη ΡΑΕΚ αύξηση ύψους 6% στα τιμολόγια κατανάλωσης ηλεκτρισμού, για το 2024.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE