Διπλωματική πηγή: «Η Κύπρος θα πράξει το αυτονόητο στη Διάσκεψη για το Παλαιστινιακό»
Διπλωματική πηγή επισήμανε στο ΡΙΚ ότι η Κυπριακή Δημοκρατία ήταν μεταξύ των πρώτων χωρών που αναγνώρισε το παλαιστινιακό κράτος, το 1988.
Ο Υπουργός Ενέργειας είπε ακόμη ότι κατά τη συνάντηση, η οποία έγινε το απόγευμα της Τρίτης στο Υπουργείο, αναφέρθηκε στα επείγοντα ζητήματα που θέτει το κράτος σε σχέση με την ΑΗΚ, που είναι «ο Σταθμός της Δεκέλειας, η ανάπτυξη φωτοβολταϊκών πάρκων για να εισέλθει μέσα στο μίγμα της ΑΗΚ, η ανάπτυξη του δικτύου μεταφοράς για να μπορεί να λειτουργεί πιο έξυπνα και η ανάπτυξη της κουλτούρας της Αρχής ούτως ώστε να αντιμετωπίζει το κράτος, όχι σαν εχθρό, αλλά ως σύμμαχο προς τις προσπάθειες της ΑΗΚ».
Επιπλέον, όπως είπε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, ζήτησε από την ΑΗΚ «να σκέφτεται ότι είναι ένας οργανισμός ο οποίος προσφέρει υπηρεσίες στον καταναλωτή και πρέπει να εστιάσουν περισσότερο στον πελάτη».
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις