Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Η σχέση με το ΔΗΚΟ δεν ήταν ποτέ νεφελώδης»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Η σχέση με το ΔΗΚΟ δεν ήταν ποτέ νεφελώδης»

Τη θέση ότι οι σχέσεις Κυβέρνησης - ΔΗΚΟ ήταν πάντοτε ξεκάθαρη εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του «T», ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απάντησε ότι η σχέση δεν ήταν ποτέ νεφελώδης για να ξεκαθαρίσει. ήταν πάντοτε ξεκάθαρη και είναι ακριβώς την περαιτέρω βελτίωση της σχέσης και με τις δυνάμεις που στηρίζουν την Κυβέρνηση, αλλά και με τις πολιτικές δυνάμεις που δεν στηρίζουν την Κυβέρνηση που επιδιώκουμε.

Ο κ. Λετυμπιώτης σημείωσε πως «ως εκτελεστική εξουσία έχουμε μια αποστολή, να υλοποιήσουμε το σύνολο του προγράμματος του Προέδρου της Δημοκρατίας και σε αυτή την προσπάθεια επιβάλλεται η συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων.»

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σημείωσε πως σε αυτό το πλαίσιο έγινε η συνάντηση με τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ, ώστε να βρεθούν τρόποι περαιτέρω βελτίωσης αυτού του συντονισμού και της συνεργασίας.

Στο προεδρικό σήμερα οι Οικολόγοι

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε το μεσημέρι, αντιπροσωπεία του Κινήματος Οικολόγων με επικεφαλής τον Γιώργο Περδίκη. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, η συνάντηση εντάσσεται στα πλαίσια συντονισμού και συνεργασίας με τις πολιτικές δυνάμεις, σημειώνοντας πως είναι για αυτό τον λόγο που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θεσμοθέτησε τον ετήσιο προγραμματισμό των όσων η Κυβέρνηση προτίθεται να προωθήσει στη νομοθετική εξουσία το 2024 ώστε έγκαιρα οι θεσμικοί εταίροι της εκτελεστικής εξουσίας που είναι και η νομοθετική εξουσία να γνωρίζουν ποια είναι αυτά τα νομοσχέδια που θα προωθηθούν ενώπιον τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.