Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Η σχέση με το ΔΗΚΟ δεν ήταν ποτέ νεφελώδης»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Η σχέση με το ΔΗΚΟ δεν ήταν ποτέ νεφελώδης»

Τη θέση ότι οι σχέσεις Κυβέρνησης - ΔΗΚΟ ήταν πάντοτε ξεκάθαρη εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του «T», ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απάντησε ότι η σχέση δεν ήταν ποτέ νεφελώδης για να ξεκαθαρίσει. ήταν πάντοτε ξεκάθαρη και είναι ακριβώς την περαιτέρω βελτίωση της σχέσης και με τις δυνάμεις που στηρίζουν την Κυβέρνηση, αλλά και με τις πολιτικές δυνάμεις που δεν στηρίζουν την Κυβέρνηση που επιδιώκουμε.

Ο κ. Λετυμπιώτης σημείωσε πως «ως εκτελεστική εξουσία έχουμε μια αποστολή, να υλοποιήσουμε το σύνολο του προγράμματος του Προέδρου της Δημοκρατίας και σε αυτή την προσπάθεια επιβάλλεται η συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων.»

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σημείωσε πως σε αυτό το πλαίσιο έγινε η συνάντηση με τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ, ώστε να βρεθούν τρόποι περαιτέρω βελτίωσης αυτού του συντονισμού και της συνεργασίας.

Στο προεδρικό σήμερα οι Οικολόγοι

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε το μεσημέρι, αντιπροσωπεία του Κινήματος Οικολόγων με επικεφαλής τον Γιώργο Περδίκη. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, η συνάντηση εντάσσεται στα πλαίσια συντονισμού και συνεργασίας με τις πολιτικές δυνάμεις, σημειώνοντας πως είναι για αυτό τον λόγο που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θεσμοθέτησε τον ετήσιο προγραμματισμό των όσων η Κυβέρνηση προτίθεται να προωθήσει στη νομοθετική εξουσία το 2024 ώστε έγκαιρα οι θεσμικοί εταίροι της εκτελεστικής εξουσίας που είναι και η νομοθετική εξουσία να γνωρίζουν ποια είναι αυτά τα νομοσχέδια που θα προωθηθούν ενώπιον τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE