«Οι αριθμοί δεν ψεύδονται και δεν εθελοτυφλούμε – Έχουμε την ιστορία και την αξιοπρέπειά μας»

«Οι αριθμοί δεν ψεύδονται και δεν εθελοτυφλούμε – Έχουμε την ιστορία και την αξιοπρέπειά μας»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

Για την ήττα από την Ομόνοια και για τη συνέχεια: «Η επόμενη ημέρα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή για το εκτόπισμα του Απόλλωνα. Από εκεί και πέρα, η ομάδα παρουσίασε μια ιδιαίτερη βελτίωση, όχι στα επίπεδα που θέλουμε να βλέπουμε τον Απόλλωνα. Προσπαθήσαμε, χάσαμε βαθμούς από έλλειψη καθαρού μυαλού. Με τον κ. Μάτσιν έχουμε κάνει μια αρκετά μεγάλη βελτίωση, έχουμε ένα πλάνο στο παιχνίδι μας, όμως η 7η θέση είναι αποτέλεσμα από την 1η αγωνιστική μέχρι σήμερα. Στα περισσότερα ματς ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο, όμως δεν είναι τυχαίο, οι αριθμοί λένε την αλήθεια. Όταν δεν σκοράρεις και δεν μετουσιώσεις εύκολα σε γκολ τις ευκαιρίες, μένεις πίσω από τους στόχους. Είμαστε στο θεσμό του κυπέλλου και ευελπιστούμε να μας δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστούμε και στοχεύουμε στην πρόκριση και την κατάκτηση του θεσμού. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο κύπελλο και από εκεί και πέρα να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις στα παιχνίδια που απομένουν στο πρωτάθλημα».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.