Γλυφάδα: Χειροπέδες σε δύο ανήλικους για απειλή - Πέταξαν κροτίδες σε δύο 14χρονες κοπέλες

Γλυφάδα: Χειροπέδες σε δύο ανήλικους για απειλή - Πέταξαν κροτίδες σε δύο 14χρονες κοπέλες

Χειροπέδες σε δύο ανήλικους για «απειλή» και παράβαση της νομοθεσίας περί πυροτεχνημάτων πέρασαν το μεσημέρι της Κυριακής (4/2) αστυνομικοί στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα συνέβησαν περίπου στις 22.30 το βράδυ του Σαββάτου (3/2) έξω από το κλειστό γυμναστήριο Γλυφάδας όταν μία ομάδα περίπου 13 ανηλίκων προσέγγισε δύο ανήλικες 14 ετών, έσπρωξαν προς το μέρος τους ένα καρότσι σούπερ μάρκετ μέσα στο οποίο κάθονταν οι δύο εξ’ αυτών και έριξαν προς το μέρος τους επτά κροτίδες οι οποίες έσκασαν σε κοντινή απόσταση από τα πόδια τους.

Οι κοπέλες κατήγγειλαν το περιστατικό στις Αρχές και από την έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο εκ των δραστών. Επιπλέον οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στους κηδεμόνες τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φανερά συγκινημένος ο ΠτΔ – Συνάντησε παιδιά που είχαν απαχθεί από τη Ρωσία και επαναπατρίστηκαν στην Ουκρανία – Δείτε φωτογραφίες

Φανερά συγκινημένος ο ΠτΔ – Συνάντησε παιδιά που είχαν απαχθεί από τη Ρωσία και επαναπατρίστηκαν στην Ουκρανία – Δείτε φωτογραφίες

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Κέντρο Προστασίας των Δικαιωμάτων των Παιδιών, καθώς και τον Καθεδρικό Ναό Αγίας Σοφίας, στο Κίεβο.

BEST OF TOTHEMAONLINE