Αγγελίδης: Αρχίζει νέος κύκλος ερευνών για το βρέφος

Αγγελίδης: Αρχίζει νέος κύκλος ερευνών για το βρέφος

Καθοριστική, ως προς τις έρευνες για διακρίβωση των συνθηκών υπό τις οποίες βρέφος, το οποίο απεβίωσε δύο ημέρες μετά τη γέννησή του, βρέθηκε στον κάλαθο του νεκροτομείου, χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

O κύριος Αγγελίδης, είπε, ότι το πρωί (Τετάρτη, 16/09) άρχισε νέος κύκλος ερευνών, με ανακρίσεις και λήψη καταθέσεων.


 Είπε, ότι καταθέσεις λαμβάνονται τόσο από προσωπικό το οποίο έχει πρόσβαση στο νεκροτομείο, όσο και από άλλους που εργάζονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και πιθανόν να γνωρίζουν κάτι για την υπόθεση.Ο κύριος Αγγελίδης, επισήμανε ότι η έρευνα της Αστυνομίας επικεντρώνεται στο ερώτημα ποιός ή ποιοί τοποθέτησαν το βρέφος στον κάλαθο και ποιοί γνωρίζουν τί έγινε.


 Σε ό,τι αφορά την ανάκριση, χθες, νεκροτόμου και κλητήρα, ύστερα από την εξέταση υλικού από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας, δήλωσε ότι αξιολογείται το περιεχόμενο, επισημαίνοντας ότι το όποιο περαιτέρω σχόλιο δυνατόν να επηρεάσει τις έρευνες.


 Ο κύριος Αγγελίδης, δήλωσε ότι για την υπόθεση, την οποία χαρακτήρισε πάρα πολύ σοβαρή,  η Αστυνομία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον υπουργείο Υγείας και τη Διεύθυνση του νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE