«Έπεσαν βροχή» οι καταγγελίες στην Πάφο - Οι περισσότερες αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα

«Έπεσαν βροχή» οι καταγγελίες στην Πάφο - Οι περισσότερες αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησε η Αστυνομία Πάφου το τελευταίο εικοσιτετράωρο, με στόχο την πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων στο πλαίσιο της οποίας έγιναν 65 τροχαίες καταγγελίες με τις περισσότερες να αφορούν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, από τις 65 τροχαίες καταγγελίες οι 31 αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, 1 καταγγελία οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και οι υπόλοιπες, μικρότερες τροχαίες παραβάσεις.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο, κατέληξε ο κ. Νικολάου.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE