«Έπεσαν βροχή» οι καταγγελίες στην Πάφο - Οι περισσότερες αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα

«Έπεσαν βροχή» οι καταγγελίες στην Πάφο - Οι περισσότερες αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησε η Αστυνομία Πάφου το τελευταίο εικοσιτετράωρο, με στόχο την πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων στο πλαίσιο της οποίας έγιναν 65 τροχαίες καταγγελίες με τις περισσότερες να αφορούν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, από τις 65 τροχαίες καταγγελίες οι 31 αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, 1 καταγγελία οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και οι υπόλοιπες, μικρότερες τροχαίες παραβάσεις.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο, κατέληξε ο κ. Νικολάου.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE