Συντονισμένη επιχείρηση Aστυνομίας: Χειροπέδες σε 47 αλλαδοπούς που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο

Συντονισμένη επιχείρηση Aστυνομίας: Χειροπέδες σε 47 αλλαδοπούς που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο

Συνελήφθησαν 47 αλλοδαποί που διέμεναν παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Συντονισμένη επιχείρηση για πάταξη της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού και Πάφου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 47 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ ενεργοποιήθηκαν οι διαδικασίες για τον άμεσο επαναπατρισμό τους.

Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και της Υποδιεύθυνσης Επιτήρησης της Πράσινης Γραμμής και Αντιμετώπισης των Μεταναστευτικών Ροών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE