Ρίχνει τα «καρφιά» του στον Χριστοδουλίδη ο Ι. Κασουλίδης: «Δεν ήταν έτοιμος να κυβερνήσει - Βάζει δυστυχώς την επικοινωνία τώρα πάνω»

Ρίχνει τα «καρφιά» του στον Χριστοδουλίδη ο Ι. Κασουλίδης: «Δεν ήταν έτοιμος να κυβερνήσει - Βάζει δυστυχώς την επικοινωνία τώρα πάνω»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Sigma «Μεσημέρι και Κάτι», βρέθηκε την Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου, ο Ιωάννης Κασουλίδης, ο οποίος ερωτήθηκε, μεταξύ άλλων, αν πάει καλά η Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη. «Δεν ήταν έτοιμος να κυβερνήσει, ήταν έτοιμος για καλή επικοινωνία», απάντησε ο αρχικά ο Κασουλίδης.

Συνέχισε τονίζοντας ότι: «Βάζει δυστυχώς την επικοινωνία τώρα πάνω από την ουσία με αποτέλεσμα στο τέλος να δημιουργεί απογοητεύσεις. Είναι η επικοινωνία που φταίει. Όλα όσα υπερπροβάλλονται και δεν επιτυχάνουν δημιουργούν απογοήτευση».

Την ίδια ώρα ο κ. Κασουλίδης είπε πως: «οι αποστάτες αυτοί που ως γνωστό λειτούργησαν στο φανερό υπέρ του Νίκου Χριστοδουλίδη να μην επιβραβεύονται. Είναι ορισμένοι στον ΔΗΣΥ που δεν θέλουν την επιβράβευση. Αλλά εφόσον οι επιλογές γίνονται με δημοκρατικό τρόπο, τότε εναπόκειται στο κάθε μέρος στο τι κριτήρια επιλέγει όταν ψηφίζει».

Ερωτηθείς αν για την ήττα του ΔΗΣΥ φταίει ο Χριστοδουλίδης, ο κ. Κασουλίδης απάντησε ότι: «Η αποστασία φταίει και όσοι τον ακολούθησαν», ενώ κληθείς να σχολιάσει αν φταίει και η τότε ηγεσία που κατήλθε στις εκλογές κόντρα στα προγνωστικά ο κ. Κασουλίδης απάντησε ότι: «δεν θα αποφασίζουν τα προγνωστικά αλλά ο κυρίαρχος λαός στην κάλπης».

Δείτε όσα είπε στο πιο κάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Γύρω στις 2.20 σήμερα το μεσημέρι, ενώ 36χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Βασίλη Μιχαηλίδη στη Γεροσκήπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε και τραυμάτισε κοριτσάκι ηλικίας τεσσάρων ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE