Στιγμές τρόμου για 54χρονο: Κουκουλοφόροι μπήκαν στο σπίτι του, τον ξύπνησαν, τον χτύπησαν και τον λήστεψαν

Στιγμές τρόμου για 54χρονο: Κουκουλοφόροι μπήκαν στο σπίτι του, τον ξύπνησαν, τον χτύπησαν και τον λήστεψαν

Στιγμές τρόμου έζησε 54χρονος το βράδυ της Κυριακής, 4 Φεβρουαρίου, όταν δύο άγνωστοι άνδρες φορώντας κουκούλες εισέβαλαν στο σπίτι του στην επαρχία Πάφου, ενώ αυτός κοιμόταν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 21:30 το βράδυ δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του 54χρονου, την ώρα που ο ίδιος κοιμόταν στο κρεβάτι του υπνοδωματίου του.

Στη συνέχεια, αφού τον ξύπνησαν, είδε τους δύο αγνώστους με κουκούλα, οι οποίοι με φαίνεται να τον γρονθοκόπησαν ενώ σε κυπριακή διάλεκτο τον ρώτησαν εάν έχει χρήματα.

Οι δύο άγνωστοι άρπαξαν χρηματικό ποσό που είχε ο 54χρονος πάνω σε τραπέζι και τράπηκαν σε φυγή.

Ο 55χρονος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έλαβε εξιτήριο.

Στη σκηνή έσπευσαν για εξετάσεις μέλη του ΤΑΕ Πάφου.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η θέση του Τραμπ για το σχέδιο κατάληψης ολόκληρης της Γάζας που προωθεί ο Νετανιάχου - «Επαφίεται στο Ισραήλ»

Η θέση του Τραμπ για το σχέδιο κατάληψης ολόκληρης της Γάζας που προωθεί ο Νετανιάχου - «Επαφίεται στο Ισραήλ»

Ο Aμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προτίμησε να μην απαντήσει όταν ερωτήθηκε εάν και κατά πόσον τάσσεται υπέρ ή κατά της αναμενόμενης επιχείρησης του στρατού του Ισραήλ για την κατάληψη «ολόκληρης» της Λωρίδας της Γάζας, δηλώνοντας πως η κυβέρνησή του επικεντρώνεται το τρέχον διάστημα στην αύξηση της πρόσβασης σε τρόφιμα στον παλαιστινιακό θύλακο υπό πολιορκία και επίθεση του στενότερου συμμάχου των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE