Στιγμές τρόμου για 54χρονο: Κουκουλοφόροι μπήκαν στο σπίτι του, τον ξύπνησαν, τον χτύπησαν και τον λήστεψαν

Στιγμές τρόμου για 54χρονο: Κουκουλοφόροι μπήκαν στο σπίτι του, τον ξύπνησαν, τον χτύπησαν και τον λήστεψαν

Στιγμές τρόμου έζησε 54χρονος το βράδυ της Κυριακής, 4 Φεβρουαρίου, όταν δύο άγνωστοι άνδρες φορώντας κουκούλες εισέβαλαν στο σπίτι του στην επαρχία Πάφου, ενώ αυτός κοιμόταν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 21:30 το βράδυ δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του 54χρονου, την ώρα που ο ίδιος κοιμόταν στο κρεβάτι του υπνοδωματίου του.

Στη συνέχεια, αφού τον ξύπνησαν, είδε τους δύο αγνώστους με κουκούλα, οι οποίοι με φαίνεται να τον γρονθοκόπησαν ενώ σε κυπριακή διάλεκτο τον ρώτησαν εάν έχει χρήματα.

Οι δύο άγνωστοι άρπαξαν χρηματικό ποσό που είχε ο 54χρονος πάνω σε τραπέζι και τράπηκαν σε φυγή.

Ο 55χρονος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έλαβε εξιτήριο.

Στη σκηνή έσπευσαν για εξετάσεις μέλη του ΤΑΕ Πάφου.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.