Κατέκλυσαν και σήμερα το Τρόοδος οι Κύπριοι - Αυξημένη τροχαία κίνηση στους δρόμους

Κατέκλυσαν και σήμερα το Τρόοδος οι Κύπριοι - Αυξημένη τροχαία κίνηση στους δρόμους

Στην περιοχή Τροόδους παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση. «Καλούνται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών», αναφέρει η Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία έχει προχωρήσει στη λήψη μέτρων για διευκόλυνση στις διακινήσεις των πολιτών στο Τρόοδος, ειδικότερα με διευθετήσεις για τις διακινήσεις και στάθμευση λεωφορείων, με τα οποία θα μεταφέρονται επισκέπτες, το επερχόμενο Σαββατοκυρίακο, 03-04 Φεβρουαρίου.

Για σκοπούς οδικής ασφάλειας και ρύθμισης της κυκλοφορίας, παρακαλούνται οι οδηγοί λεωφορείων κατά το Σαββατοκυρίακο να ακολουθούν τα ακόλουθα δρομολόγια:

  • Από Λεμεσό: Από τον δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, να σταθμεύουν πριν την πλατεία Τροόδους, σε χώρο που θα τους υποδεικνύεται από μέλη της Αστυνομίας.
  • Από Λευκωσία: Από το σταυροδρόμι στον Καρβουνά, να κατευθύνονται προς Σαϊττά και ακολούθως μέσω του δρόμου Λεμεσού – Πλατρών, προς την πλατεία Τροόδους, όπου μπορούν να σταθμεύουν πριν την πλατεία Τροόδους, σε χώρο που θα τους υποδεικνύεται από μέλη της Αστυνομίας.
  • Από περιοχή Μόρφου: Από τον κυκλικό κόμβο Προδρόμου να κατευθύνονται προς Τροοδίτισσα και ακολούθως μέσω του δρόμου Λεμεσού – Πλατρών, προς την πλατεία Τροόδους, όπου μπορούν να σταθμεύουν πριν την πλατεία Τροόδους, σε χώρο που θα τους υποδεικνύεται από μέλη της Αστυνομίας.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών τροχαίων συγκρούσεων.

Προτρέπεται το κοινό όπως πριν τις διακινήσεις του, ενημερώνεται για την κατάσταση των δρόμων μέσω και των ανακοινώσεων που δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία. Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας αναρτώνται έγκαιρα στην ενημερωτική ιστοσελίδα της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στη σελίδα της Αστυνομίας στο Facebook (Facebook.com/cypolice), καθώς και στο λογαριασμό της Αστυνομίας στο Twitter (twitter.com/Cyprus_Police).

*Εικόνα αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.