Βιασμός ανήλικης στην Ελλάδα: Αρνείται τις κατηγορίες για τον 78χρονο παππού η γιαγιά της - «Αποκλείεται... Δεν μπορεί να βγει ξαφνικά παιδεραστής»

Βιασμός ανήλικης στην Ελλάδα: Αρνείται τις κατηγορίες για τον 78χρονο παππού η γιαγιά της -  «Αποκλείεται... Δεν μπορεί να βγει ξαφνικά παιδεραστής»

Σοκάρει η καταγγελία μίας 14χρονης ότι ο 78χρονος παππούς της τη βίαζε από το 2017, όταν εκείνη ήταν 9 ετών, μέχρι και το 2019.

Ο 78χρονος συνελήφθη την Παρασκευή στο Κερατσίνι για τον βιασμό της ανήλικης και κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14.

Η γιαγιά της 14χρονης και σύζυγος του 78χρονου μίλησε στο Star και διέψευσε τις κατηγορίες.

«Αποκλείεται να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί να έχει γίνει ποτέ, ποτέ, γιατί ήμασταν εδώ. Δεν είναι ότι ήταν μόνο τους στο σπίτι. Ήμουνα εδώ! Δεν μπορεί να είμαι με έναν άντρα 53 χρόνια και ξαφνικά να βγει παιδεραστής! Σε παρακαλώ!», είπε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.