Οπλοστάσιο το σπίτι 23χρονου: Βρήκαν από αεροβόλο και φυσίγγια μέχρι κροτίδες - Του πέρασαν χειροπέδες

Οπλοστάσιο το σπίτι 23χρονου: Βρήκαν από αεροβόλο και φυσίγγια μέχρι κροτίδες - Του πέρασαν χειροπέδες

Ένα αεροβόλο όπλο, αριθμός φυσιγγίων και εργοστασιακές κροτίδες εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν χθες, κατά τη διάρκεια έρευνας στο διαμέρισμα 23χρονου, στη Λεμεσό. Ο 23χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφορίας για παράνομη κατοχή οπλισμού και ναρκωτικών, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν χθες βράδυ έρευνα στο διαμέρισμα του 23χρονου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο όπλο, ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε 13 πλήρη φυσίγγια, διαμετρήματος 6,65 χιλιοστών και άγνωστη μαύρη ουσία και ένα χάρτινο κουτί, που περιείχε 20 εργοστασιακές κροτίδες.

Ως αποτέλεσμα ο 23χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE