Χειροπέδες σε 49χρονο: Έκλεψε πόρτα και τον άκουσε ο ιδιοκτήτης - Δεν θα πιστέψετε τι άλλο βρήκαν στο όχημα του

Χειροπέδες σε 49χρονο: Έκλεψε πόρτα και τον άκουσε ο ιδιοκτήτης - Δεν θα πιστέψετε τι άλλο βρήκαν στο όχημα του

Στη σύλληψη 49χρονου κατοίκου Λευκωσίας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9μ.μ. χθες, λήφθηκε μήνυμα από 63χρονο κάτοικο Λευκωσίας, ο οποίος ανέφερε ότι ανέκοψε ένα πρόσωπο, το οποίο φέρεται να είχε κλέψει την αλουμινένια πόρτα της σκυβαλαποθήκης του. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν τον 63χρονο και το ύποπτο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο 63χρονος στους αστυνομικούς, λίγο νωρίτερα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, άκουσε ένα δυνατό θόρυβο και ακολούθως είδε έξω από την οικία του τον ύποπτο να έχει στην κατοχή του την πόρτα της σκυβαλαποθήκης του και να κατευθύνεται προς συγκεκριμένο εμπορικό όχημα. Ο 63χρονος ακολούθησε τον ύποπτο και αφού τον ανέκοψε κάλεσε την Αστυνομία.

Από τις εξετάσεις των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι ο ύποπτος είναι 49χρονος κάτοικος Λευκωσίας. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε στο όχημά του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν αριθμός κομπρεσόρων κλιματιστικών, δύο κλιματιστικά, δύο αλουμινένια παράθυρα, μία μικρή αλουμινένια πόρτα και άλλα εξαρτήματα.

Για τα πιο πάνω αντικείμενα, ο 49χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πως βρέθηκαν στην κατοχή του και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE