Ολγκίν: Συναντήθηκε με Αναστασιάδη στο πολιτικό του γραφείο - Πήγαν για δείπνο στη μαρίνα Λεμεσού

Ολγκίν: Συναντήθηκε με Αναστασιάδη στο πολιτικό του γραφείο - Πήγαν για δείπνο στη μαρίνα Λεμεσού

Την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, υποδέχθηκε, αργά το απόγευμα, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στο πολιτικό του γραφείο, στη Λεμεσό.

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ έφτασε λίγο πριν τις 18:00 και αναχώρησε 50 λεπτά αργότερα, χωρίς να γίνουn οποιεσδήποτε δηλώσεις.

Ο τέως ΠτΔ παράθεσε δείπνο στην κ. Ολγκίν και τους συνεργάτες της, σε εστιατόριο της μαρίνας Λεμεσού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE