Χαλκιδική: Τροχαίο με θύμα 53χρονη που έπεσε πάνω σε περίφραξη σπιτιού

Χαλκιδική: Τροχαίο με θύμα 53χρονη που έπεσε πάνω σε περίφραξη σπιτιού

Τροχαίο με θύμα μία 53χρονη, συνέβη χθες Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, μεσημβρινές ώρες, στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, το όχημα που οδηγούσε η γυναίκα εξετράπη της πορείας του στις 14.05 περίπου στο 11,5 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πολυγύρου – Γερακινής και προσέκρουσε σε παρακείμενα δέντρα και σε περίφραξη κατοικίας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Χθες (2 Φεβρουαρίου 2024) και ώρα 14.05 περίπου στο 11,5 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πολυγύρου – Γερακινής, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 53χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε παρακείμενα δέντρα και σε περίφραξη κατοικίας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 53χρονης οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών εισέρχονται δειλά-δειλά τα κόμματα, τα οποία αφού ξεπέρασαν το σοκ των διπλών εκλογών του Ιουνίου του 2024, προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, κοιτάζοντας μπροστά και ευελπιστώντας ότι εκείνο που βίωσαν τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE