Κοζάνη: Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε 51χρονος αστυνομικός

Κοζάνη: Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε 51χρονος αστυνομικός

Νεκρό βρήκε σήμερα (3/2/2024) πριν από λίγη ώρα (10:35 π.μ.) μέσα στο σπίτι τους στην Αιανή μια γυναίκα το σύζυγό της, ηλικίας 51 ετών, ο οποίος ήταν αστυνομικός και υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης.

Επί τόπου έχουν φθάσει συνάδελφοί του, οι οποίοι διερευνούν τα αίτια θανάτου.

Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν βρεθεί, έχει αποκλειστεί εγκληματική πράξη, ενώ δίπλα του βρέθηκε μία πιστόλα, ένα αυτοσχέδιο όπλο, το οποίο χρησιμοποιείται στην περιοχή για την εξόντωση των τυφλοποντίκων.

Ο άτυχος αστυνομικός ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών εισέρχονται δειλά-δειλά τα κόμματα, τα οποία αφού ξεπέρασαν το σοκ των διπλών εκλογών του Ιουνίου του 2024, προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, κοιτάζοντας μπροστά και ευελπιστώντας ότι εκείνο που βίωσαν τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE