Κοζάνη: Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε 51χρονος αστυνομικός

Κοζάνη: Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε 51χρονος αστυνομικός

Νεκρό βρήκε σήμερα (3/2/2024) πριν από λίγη ώρα (10:35 π.μ.) μέσα στο σπίτι τους στην Αιανή μια γυναίκα το σύζυγό της, ηλικίας 51 ετών, ο οποίος ήταν αστυνομικός και υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης.

Επί τόπου έχουν φθάσει συνάδελφοί του, οι οποίοι διερευνούν τα αίτια θανάτου.

Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν βρεθεί, έχει αποκλειστεί εγκληματική πράξη, ενώ δίπλα του βρέθηκε μία πιστόλα, ένα αυτοσχέδιο όπλο, το οποίο χρησιμοποιείται στην περιοχή για την εξόντωση των τυφλοποντίκων.

Ο άτυχος αστυνομικός ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE