Ξυλοδαρμός 26χρονου: Χειροπέδες σε 29χρονο για την επίθεση στη Λεμεσό – Στις 6 συνολικά οι συλλήψεις

Ξυλοδαρμός 26χρονου: Χειροπέδες σε 29χρονο για την επίθεση στη Λεμεσό – Στις 6 συνολικά οι συλλήψεις

Έκτος ύποπτος, ηλικίας 29 ετών, εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα το πρωί, από την Αστυνομία, σε σχέση με την υπόθεση επίθεσης και τραυματισμού άντρα ηλικίας 26 ετών, που διαπράχθηκε στις 06 Ιανουαρίου, στη Λεμεσό.

Άλλοι πέντε ύποπτοι, ηλικίας 25, 24, 22, 18 και 17 ετών, είχαν τις προηγούμενες ημέρες εντοπιστεί και συλληφθεί, στο πλαίσιο διερεύνησης της εν λόγω υπόθεσης, ενώ η Αστυνομία αναζητεί αριθμό και άλλων υπόπτων προσώπων.

Η επίθεση σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 6ης Ιανουαρίου, 2024, στη Λεμεσό, όταν 26χρονος φέρεται να δέχθηκε επίθεση από ομάδα 15-20 προσώπων, από την οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE