ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ - Από τον Μαρίνο Νομικό: Η επιστροφή της χαλουμόπερας

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ - Από τον Μαρίνο Νομικό: Η επιστροφή της χαλουμόπερας

Γράφει ο Μαρίνος Νομικός

Την επιστροφή στη χαλουμόπερα, τη σειρά δηλαδή που γυρίζεται στην Κύπρο με κυρίως ντόπιους συντελεστές για λογαριασμό ελλαδικών καναλιών, προβλέπει με ρεπορτάζ του το σημερινό Cappuccino.

Ο λόγος αποδίδεται στον επανασχεδιασμό του προγράμματος επιδότησης κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών της Ελλάδας (το γνωστό ΕΚΟΜΕ) λόγω κατάχρησης που πολύ πιθανό να κλείσει ή να περιορίσει σημαντικά τη στρόφιγγα της χρηματοδότησης στα ελλαδικά κανάλια.

Γεγονός που θα τα οδηγήσει στην πολύ φθηνότερη Κύπρο για παραγωγή περιεχομένου όπως συνέβη την περασμένη δεκαετία την περίοδο της κρίσης στην Ελλάδα όπου σχεδόν κάθε σειρά ήταν κυπριακή παραγωγή ή συμπαραγωγή με κυπριακό κανάλι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Το Ισραήλ απειλεί ότι θα κάψει την Τεχεράνη - «Το Ιράν εξετάζει σοβαρά να κλείσει τα Στενά του Ορμούζ»

Live: Το Ισραήλ απειλεί ότι θα κάψει την Τεχεράνη - «Το Ιράν εξετάζει σοβαρά να κλείσει τα Στενά του Ορμούζ»

Ανεβαίνει επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν και τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις το πρωί της Παρασκευής, προκαλώντας τον θάνατο 78 ανθρώπων. Το Ιράν απάντησε με μπαράζ επιθέσεων στο Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους και drones. Τουλάχιστον 3 νεκροί είναι ο απολογισμός των ιρανικών πληγμάτων. Ιρανικά ΜΜΕ, επικαλούμενα υψηλόβαθμους αξιωματούχους αναφέρουν ότι η σύγκρουση θα επεκταθεί τις ερχόμενες ημέρες σε αμερικανικές βάσεις στην περιοχή. Οι ΗΠΑ είχαν απειλήσει το Ιράν με φριχτές συνέπειες αν χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.  Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις κάτω: