Επιτυχία στο έργο της ευχήθηκε στην Ολγκίν ο Μουσταφά Ακιντζί

Επιτυχία στο έργο της ευχήθηκε στην Ολγκίν ο Μουσταφά Ακιντζί

Επιτυχία στο νέα της καθήκοντα ευχήθηκε στην προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο τέως ηγέτης των Τουρκοκυπρίων Μουσταφά Ακιντζί.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σχετικά με τη συνάντηση που είχε με την κ. Ολγκίν την Παρασκευή, ο κ. Ακιντζί ανάφερε ότι συναντήθηκε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ και την ομάδα της και «είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για τις σκέψεις μας, τις εμπειρίες μας στο Κυπριακό και τις θέσεις μας για το μέλλον».

Ο κ. Ακιντζί ευχήθηκε τέλος, στην κ. Ολγκίν καλή επιτυχία στο έργο της, ενώ ανάρτησε και τρεις φωτογραφίες από τη συνάντηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE