Επιτυχία στο έργο της ευχήθηκε στην Ολγκίν ο Μουσταφά Ακιντζί

Επιτυχία στο έργο της ευχήθηκε στην Ολγκίν ο Μουσταφά Ακιντζί

Επιτυχία στο νέα της καθήκοντα ευχήθηκε στην προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο τέως ηγέτης των Τουρκοκυπρίων Μουσταφά Ακιντζί.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σχετικά με τη συνάντηση που είχε με την κ. Ολγκίν την Παρασκευή, ο κ. Ακιντζί ανάφερε ότι συναντήθηκε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ και την ομάδα της και «είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για τις σκέψεις μας, τις εμπειρίες μας στο Κυπριακό και τις θέσεις μας για το μέλλον».

Ο κ. Ακιντζί ευχήθηκε τέλος, στην κ. Ολγκίν καλή επιτυχία στο έργο της, ενώ ανάρτησε και τρεις φωτογραφίες από τη συνάντηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE