Συγκλονίζει ο Ετεοκλής Παύλου: «Το κρύο του θανάτου είναι πολύ βαρύ να το νιώσεις» - Βίντεο

Συγκλονίζει ο Ετεοκλής Παύλου: «Το κρύο του θανάτου είναι πολύ βαρύ να το νιώσεις» - Βίντεο

Μαζί με την σύζυγο του, Ελένη Χατζίδου βρέθηκε ο Ετεοκλής Παύλου καλεσμένος του Κωνσταντίνου Καμέα στην εκπομπή Status όπου και προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση. Σε αυτήν ο αθλητής και παρουσιαστής της καθημερινής πρωινής εκπομπής του STAR μίλησε με ειλικρίνεια για την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε στο παρελθόν, η οποία και ήταν η αφορμή για να αλλάξει πλήρως η ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ετεοκλής Παύλου εξομολογήθηκε πως «το συγκεκριμένο ως συμβάν είναι για να σου καταστρέψει τη ζωή. Το ίδιο το συμβάν. Θεωρώ ότι είναι πολύ στενάχωρο για τους ανθρώπους γενικότερα ότι καταλαβαίνουμε το νόημα της ζωής πέντε με δέκα δευτερόλεπτα πριν πεθάνουμε. Τότε είναι που καταλαβαίνεις αυτή τη ματαιότητα και λες «αυτό ήταν η ζωή, πέρασε». Ακούγεται πολύ απλό αλλά είναι πολύ σοκαριστικό. Το κρύο του θανάτου είναι πολύ βαρύ να το νιώσεις».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht