Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ρακιντζή - «Έφυγε» από τη ζωή η αδερφή του

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ρακιντζή - «Έφυγε» από τη ζωή η αδερφή του

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Μιχάλης Ρακιντζής, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα On Time και το ρεπορτάζ της Ρενέ Σαραντινού πριν από λίγο καιρό έφευγε από τη ζωή η αδερφή του, Μαρίνα Ρακιντζή.

Η άτυχη γυναίκα είχε υποβληθεί σε ένα μεγάλο χειρουργείο 13 ωρών, το οποίο είχε πάει πολύ καλά με όλους να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της. Σε ελάχιστο χρόνο μετά το χειρουργείο, η Μαρίνα Ρακιτνζή κόλλησε ένα μικρόβιο στην σπονδυλική στήλη και τα πράγματα ανατράπηκαν. Τελικά δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια με τραγική φιγούρα τη μητέρα του τραγουδιστή, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι «έχασε» το παιδί της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.