Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ρακιντζή - «Έφυγε» από τη ζωή η αδερφή του

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ρακιντζή - «Έφυγε» από τη ζωή η αδερφή του

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Μιχάλης Ρακιντζής, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα On Time και το ρεπορτάζ της Ρενέ Σαραντινού πριν από λίγο καιρό έφευγε από τη ζωή η αδερφή του, Μαρίνα Ρακιντζή.

Η άτυχη γυναίκα είχε υποβληθεί σε ένα μεγάλο χειρουργείο 13 ωρών, το οποίο είχε πάει πολύ καλά με όλους να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της. Σε ελάχιστο χρόνο μετά το χειρουργείο, η Μαρίνα Ρακιτνζή κόλλησε ένα μικρόβιο στην σπονδυλική στήλη και τα πράγματα ανατράπηκαν. Τελικά δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια με τραγική φιγούρα τη μητέρα του τραγουδιστή, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι «έχασε» το παιδί της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE