My Style Rocks: Έκανε την απόλυτη ανατροπή και έφυγε νικήτρια με 30.000 ευρώ

My Style Rocks: Έκανε την απόλυτη ανατροπή και έφυγε νικήτρια με 30.000 ευρώ

Για τελευταία φορά με την παρούσα σύνθεση ήρθε το My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου, το απόγευμα της Παρασκευής, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Κι αυτό μιας και το ριάλιτι μόδας έμελλε να αναδείξει την μεγάλη του νικήτρια σε αυτόν τον κύκλο.

Έπειτα από 14 Gala, 31 δοκιμασίες και περισσότερα από 900 διαφορετικά looks είχε φτάσει άλλωστε η ώρα να αναδείξει η παρουσιάστρια την νικήτρια. Έτσι ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή βαθμολόγησαν για τελευταία φορά τα looks των διαγωνιζόμενων μ το τηλεοπτικό κοινό να έχει τον κεντρικό λόγο στην τελική απόφαση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE