Κυπριακό: Πρώτη εβδομάδα Σεπτεμβρίου οι συναντήσεις διαπραγματευτών – Αναμένεται στην Κύπρο η Ολγκίν
Την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη οι διαπραγματευτές των δύο κοινοτήτων θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις.
Σύμφωνα με ανακοίνωση από την "προεδρία" κατά την συνάντηση ,η κ. Ολγκίν μοιράστηκε με τον Τατάρ τις εντυπώσεις της από τις επαφές που είχε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κύπρο.
Αναφέρεται ότι ο Τατάρ της είπε ότι για να ξεκινήσει μια νέα και επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης, πρέπει να επιβεβαιωθεί εκ νέου, όπως υποστηρίζει η «προεδρία», «η κυρίαρχη ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς».
Η κ. Ολγκίν είπε ότι θα έρθει ξανά στην Κύπρο τη δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου και θα ζητήσει συνάντηση με τον Τατάρ, καταλήγει η ανακοίνωση.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις