Ολγκίν: Πολύ καλή η συνάντηση με Τατάρ - Θα συνεχίσω τις προσπάθειες - Δείτε βίντεο

Ολγκίν: Πολύ καλή η συνάντηση με Τατάρ - Θα συνεχίσω τις προσπάθειες - Δείτε βίντεο

Θα συνεχίσει τις επαφές της με πολίτες στην επόμενη επίσκεψή της στην Κύπρο, δήλωσε η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Η κ. Ολγκίν απαντούσε σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις πρώτες της εντυπώσεις μετά από συνάντηση που είχε στα κατεχόμενα με τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Aνέφερε ότι όπως είπε την πρώτη μέρα: «θέλω να ακούσω τους ανθρώπους, να μάθω για τις φιλοδοξίες τους, τους φόβους τους», προσθέτοντας ότι τα πράγματα βαίνουν «αρκετά καλά αυτή την εβδομάδα».

Πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει να το κάνει αυτό και στο επόμενο ταξίδι της.

Για τη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη είπε ότι είχαν μια πολύ καλή συνάντηση και εξέφρασε την ελπίδα να συνεχίσει την (παραγωγική) δουλειά.

Δείτε βίντεο:

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE