Βοτανικός: Ένοπλη επίθεση εναντίον 34χρονου – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στην κοιλιά

Βοτανικός: Ένοπλη επίθεση εναντίον 34χρονου – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στην κοιλιά

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην αστυνομία στην Ελλάδα όταν άνδρας εντοπίστηκε τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο στην περιοχή του Βοτανικού.

Η ένοπλη επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν τις 04:00 τα ξημερώματα εναντίον 34χρονου, ο οποίος βρισκόταν σε παρκάκι της περιοχής επί της οδού Σιδηροκάστρου.

Το θύμα εντοπίστηκε στη γωνία της Ιεράς Οδού με την οδό Σπύρου Πάτση, όπου μετακινήθηκε, όπως εκτιμάται, στην προσπάθειά του να ζητήσει βοήθεια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για Αλβανό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γιώργος Γεννηματάς όπου νοσηλεύεται με τραύματα στην κοιλιακή χώρα. Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν δύο κάλυκες από πυροβόλο όπλο.

Σε εξέλιξη η έρευνα της αστυνομίας για το περιστατικό.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE