Βλέπει Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ η Ολγκίν Κουεγιάρ

Βλέπει Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ η Ολγκίν Κουεγιάρ

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουέγιαρ θα έχει σήμερα το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Αυτό δήλωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από τις Βρυξέλλες κατά την άφιξη του χθες στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 13.15 στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ακόμα πως ενημερώθηκε πως η κ. Ολγκίν θα συναντηθεί με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την Τρίτη.

Η κ. Ολγκίν αναμένεται να έχει σήμερα συνάντηση και με τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ στα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE