ΗΠΑ: Γυναίκα έπεσε μέσα σε απορριμματοφόρο – «Το μόνο που άκουγες ήταν ουρλιαχτά» - Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Γυναίκα έπεσε μέσα σε απορριμματοφόρο – «Το μόνο που άκουγες ήταν ουρλιαχτά» - Δείτε βίντεο

Οι κάτοικοι του Νιου Χαμσάιρ των ΗΠΑ αναρωτιούνται πώς μία γειτόνισσά τους κατέληξε να βρίσκεται μέσα σε ένα απορριμματοφόρο την ημέρα της αποκομιδής των σκουπιδιών και επιπλέον κατάφερε να επιβιώσει ενώ ο μηχανισμός συμπίεσης βρισκόταν σε λειτουργία.

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους της πυροσβεστικής, τα σκουπίδια συμπιέστηκαν έως και τέσσερις φορές πριν ο οδηγός παρατηρήσει τη γυναίκα μέσω μιας κάμερας παρακολούθησης στο φορτηγό.

Κάλεσε αμέσως την Άμεση Δράση και αυτό που ακολούθησε ήταν μια δύσκολη και περίπλοκη διάσωση 30 λεπτών.

«Το μόνο που άκουγες ήταν ουρλιαχτά…υπέφερε» δήλωσε γειτόνισσα.

Η άτυχη γυναίκα ηλικίας 60 ετών, είπε στους διασώστες ότι έπεσε στον κάδο απορριμμάτων ενώ πετούσε τα σκουπίδια της. Η έρευνα για το πώς συνέβη το περιστατικό συνεχίζεται καθω΄ς παραμένει άγνωστο το πόση ώρα η γυναίκα βρισκόταν μέσα στον κάδο.

Οι πρώτοι ανταποκριτές χρησιμοποίησαν ένα καλάθι που τράβηξε ο γερανός του πυροσβεστικού οχήματος για να σηκώσουν προσεκτικά την 60χρονη σε ασφαλές σημείο.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Eliot σε σοβαρή κατάσταση.

Οι πυροσβέστες δήλωσαν ότι μπόρεσαν να μιλήσουν μαζί της μέσω ενός πλευρικού πίνακα πρόσβασης του φορτηγού, αν και εκείνη ήταν σε σοκ και αδυνατούσε να απαντήσει στις ερωτήσεις τους.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE